5 SIMPLE TECHNIQUES FOR اسطوخودوس

5 Simple Techniques For اسطوخودوس

5 Simple Techniques For اسطوخودوس

Blog Article

۸. من بدون توجه به عقاید دیگران، به خودم احترام می‌گذارم.

این افراد در بزرگسالی نیز همواره بدنبال فرد (مهر طلبی) یا مکان امنی (اگورافوبیا) برای مقابله با احساس امنیت خود می‌گردند.

نوشیدن چای گیاه بادرنجبویه ​​فشار خون را کنترل می کند و همچنین ضربان قلب را به میزان قابل توجهی پایین می آورد.

۶. آب: کمبود آب در بدن علت ایجاد اضطراب است و از آنجایی که بدن اکثر مردم با کمبود آب مواجه است، توصیه به خوردن روزانه شش تا هشت لیوان می‌شود.

گیاه بادرنجبویه از خوش طعم ترین و مفیدترین گیاهان موجود در جهان است. دمنوش بادرنجبویه به طور کلی یک نوشیدنی گیاهی بی خطر و سالم است. تحقیقات آزمایشگاهی نشان داده است، که گیاه بادرنجبویه دارای خواص ضد التهابی ، ضد میکروبی و ضد سرطانی است.

برخی از افراد ممکن است واکنش‌های آلرژیک به بابونه را تجربه کنند، به‌ویژه اگر نسبت به گیاهان زیر واکنش نشان می دهند:

اسطوخودوس گیاهی گلدار از خانواده نعناع است. بسیاری از افراد از اسطوخودوس برای کمک به آرام کردن اعصاب و کاهش اضطراب استفاده می کنند.

شرایطی است که بیمار بدون دلیل مشخصی دچار تشویش‌های شدید و حادی می‌شود که به وحشت بیمار ختم می‌شود. این حالت بیش از چند دقیقه به‌طول نمی‌انجامد. نشانه‌های آن عبارت است از: تنگی نفس، تشدید ضربان قلب، تپش قلب، سرگیجه، احساس خفگی، تعریق، دل آشوبه، احساس حقیقی نبودن، کرخت شدن سر انگشتان، داغ شدن یا سرد شدن، ترس از دیوانه شدن یا از دست دادن کنترل، ترس از مردن.

۳. بگذارید افکار به ذهنتان بیاید. خود را از افکارتان جدا کنید. بدون وابستگی‌های احساسی تنها تماشاگر افکارتان باشید.

در حالی که به آرامی نفس می‌کشید- تنفس شکمی- تصور کنید که با هر عمل بازدم، تنشها را از خود دور می‌کنید و با هر عمل دم، آرامش را به درون خود فرو می‌برید. در هنگام انجام تمرین تنفس شکمی و آرمیدگی تدریجی عضلات می‌توانید به این صحنه‌ای که در ذهن ساخته‌اید، رجوع کنید.

۵. اندازه شعله را در ذهن خود تصور کنید. آن را متناسب با انرژی بدن خود تصویر کنید. به این شعله که بسته به انرژی شما می‌تواند آبی، زرد، شفاف یا سفید باشد نگاه کنید.

طبق بررسی‌های به‌عمل آمده، اکثر افرادی‌که مضطربند به‌صورت بریده‌بریده و از قفسه‌سینه تنفس می‌کنند. اگر به‌بدنتان دقت کنید، می‌فهمید در شرایط تنش، تندتند و از قفسه‌سینه نفس می‌کشید، ولکن در زمان آرمیدگی نفس‌هایتان عمیق‌تر و از شکم است.

حال فردی را تصور کنید که با بیش‌برآورد احتمال، احتمال اشتباه صحبت کردنش را بیش از واقعیت در نظر بگیرد. در ثانی، وقوع آن را فاجعه‌آمیز بداند، به گمانم می‌توان فهمید که چرا این فرد دچار اضطراب می‌شود.

طبق تحقیقات دکتر هلن بونی موسیقی بر روی فشار خون، ضربان قلب، تنفس و تنش‌های عضلانی تاثیر آرامش بخش دارد و به خواب افراد کمک می‌کند. منتهی باید آگاه بود که یک موسیقی خاص بر روی همه افراد تاثیر یکسانی ندارد و read more در همه تولید آرمیدگی نمی‌کند، بلکه علاقه اشخاص به موسیقی انتخاب شده در ایجاد آرمیدگی موثر است. (ص ۴۶۹- مدیریت استرس)

Report this page